Baba

Cameron Diaz így élte meg az anyává válást 40 felett

Cameron Diaz és Benji Madden kislánya hamarosan 3 éves lesz. A színésznő korábban többször is nyilatkozott arról, hogy mit jelent számára az anyaság – ahogy ő fogalmazott – „az élete második felében.”
2022. Október 24.
cameron diaz
cameron diaz

Ma már egyáltalán nem ritka, hogy valaki a 40-es éveiben váljon először anyává, és a hírességek között is sokan vannak, akik életüknek ebben az időszakában lettek szülők. Cameron Diaz 47 évesen hozta világra Benji Maddennel közös kislányukat, Raddix-et, aki 2019 végén született.

A színésznő egy korábbi, 2020-as, Naomi Campbell YouTube sorozatában, a NoFilterben adott interjút, és beszélt arról, hogy milyen az anyaság életének negyedik évtizedében, amiről a Motherly is beszámolt.

„Sokan fordítva csinálják… fiatal korukban házasodnak meg [és] alapítanak családot” – idézi Diazt a portál. „Én az életem második felében csinálom.” A színésznő beszélt arról is, hogy ez „a második fele” a legboldogabb időszaka, ami valaha volt.

„Családot alapítani fiatalon… olyan, mint minden más fiatalon: megcsinálod. De amikor velem egyidős vagy, és úgy döntesz, hogy megteszed, az igazán egy választás. Keményen meg kell dolgoznod érte.”

Idén márciusban a színésznő Michelle Visage ”Rule Breakers” című podcastjában arról is beszélt, hogy az anyaság milyen hatással volt a szépségről és az idősödésről alkotott elképzeléseire, írja a Motherly. Többek között elmondta, hogy: „Azok a nők, akiknek az olyan korú gyerekei vannak, mint nekem, szó szerint majdnem 20 évvel fiatalabbak, és ez érdekes dolog, mert én nem vagyok ennyi idős. És ez teljesen rendben van”. Hozzátette: „De szeretnék életerős maradni a gyermekem számára. Szóval képes szeretnék lenni arra, hogy az az anyuka lehessek, aki szaladgálni, és más hasonló mókás dolgokat csinálni vele, és azt szeretném, hogy az energiám életerős maradjon.”

Források: mother.ly, mother.ly

Nyitókép forrása: Paul Archuleta/Contributor/Getty Images