Terhesség hétről hétre

Baba-mama fotózás

Szerepelj kisbabáddal együtt a Kismama magazinban!*

Szívesen kiszakadnál a napi monoton verkliből? Szeretnéd egy kicsit élvezni a kényeztetést, és nőként, anyaként a középpontba kerülni? Most itt a lehetőség! Meghívunk a Kismama magazin szépségműhelyébe, ahol a stylist, fodrász és sminkes segítségével kihozzuk belőled a legtöbbet. A program fénypontja a profi fotózás, ahol a kisbabáddal együtt szerepelhetsz. A legszebb fotók nem a Kismama címlapján, hanem a magazin belső oldalán jelennek meg, és örök emlékként egy DVD-n is megkapja a nyertes.

Próbálkozz kéthavonta újra!
Indulok a szavazáson

*Regisztráció szükséges!

A szavazás állása

Korábbi nyertesek

1.Virág Lilla és anya :)

Virág Lilla és anya :)

Erre szavazok

2.Balázs és Anya

Balázs és Anya

Erre szavazok

3.Hunor és Dóri

Hunor és Dóri

Erre szavazok

4.Szerelem első látásra

Szerelem első látásra

Erre szavazok

5.Zoé oroszlán

Zoé oroszlán

Erre szavazok

6.Regibaba anyával

Regibaba anyával

Erre szavazok

7.Jázmin baba Apával :)

Jázmin baba Apával :)

Erre szavazok

8.Vilmoval az élet

Vilmoval az élet

Erre szavazok

9.Lili és Elizabett :)

Lili és Elizabett :)

Erre szavazok

A Kismama magazin 2017-os baba-mama fotózásának minden fordulója két hónapig tart: a február/márciusi számé december 15-ig, az április/májusi számé február 15-ig, a június/júliusi számé április 15-ig, az augusztus/szeptemberi számé június 15-ig, az október/novemberi számé augusztus 15-ig, a december/januári szám szavazása október 15-ig tart.

A nyertesek szerepelnek a magazin belső oldalán, és DVD-n megkapják a baba-mama portfóliót.

Egy induló egyszer kerülhet be a magazinba, amennyiben mégis újra nyerne, a második helyezett kerül be. A Nyertes értesítése e-mailben történik. Amennyiben a Nyertes nem kap értesítést, de a weboldalon közzétett információk alapján felismeri magát, a Szervezők által fenntartott ugyfelszolgalat@babaszoba.hu e-mail címen jelentkezzen a neve, telefonszáma, postacíme megírásával, feltüntetve azt is, hogy melyik játékban és mikor nyert. A nyertes a profi fotózáson felül a képeit (10 db-ot) megkapja egy DVD-n, amiket szabadon felhasználhat.

A Nyertes köteles együttműködni a nyeremény igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremények érvényesítése meghiúsul, a nyeremények a továbbiakban nem vehetők igénybe, és a Szervezőket semmilyen felelősség nem terheli. A Nyertes neve és települése nyilvánosságra kerül. Egy számítógépről egy indulóra fordulónként egy szavazatot fogadunk el. A szavazáson való részvételeddel a fenti szabályzat tartalmát elfogadod.