Terhesség

Mit ne hagyjunk otthon, amikor érkezik a baba?

A SudocremÂŽ kozmetikai termék segít a szülőknek a kórházi csomag összeállításában
2015. November 06.

A várandósság utolsó heteiben minden gondolatunk a születendő baba körül forog. Vajon hamarabb jön, mint a kiírt időpont, vagy annyira jól érzi magát a pocakunkban, hogy később érkezik? Milyen lesz a szeme, a szája, vajon sűrű lesz a haja? Egyáltalán kire fog hasonlítani?

A szülés előtti utolsó időszakban nagyon fontos, hogy felkészüljünk a kórházba indulásra, hiszen bármikor elérkezhet az idő. Az első gyermeküket váró kismamák sokszor nem tudják pontosan, hogy mire is számíthatnak majd a kórházban töltött időszak alatt, ezért a kisbabák bőrének gondozójaként ismert Sudocrem® összeállított egy listát azokról a dolgokról, amelyekre a kismamáknak szükségük lehet ahhoz, hogy a pici babájukkal töltött első napokban otthonosan érezzék magukat a kórházban.

A táska tartalmát célszerű elkülöníteni, hogy a szülés időszaka alatt könnyen elérhető legyen a szükséges felszerelés, és a szülés utáni időszakban is tudjuk, mit hol keressünk. A személyes iratok mindenképpen legyenek kéznél. Szülés előtt a hosszú hajú kismamáknak javasolt a haj összefogása, így a hajgumi ne a táska mélyére kerüljön. Az órákig tartó vajúdás alatt elengedhetetlen a folyadékpótlás, ezért vizet mindenképpen készítsünk a csomag mellé, de jól eshet egy kis rágcsálni való is, ami lehet valamilyen gyümölcs vagy keksz. Ha az újszülött babáról szeretnénk képet készíteni, akkor a telefon vagy a fényképezőgép elengedhetetlen kellék a kórházban. A töltő se maradjon otthon, hiszen nagyon bosszantó tud lenni, ha éppen a legfontosabb pillanatban merül le a készülék.

Ahhoz, hogy a kórházban töltött napok alatt is otthonosan érezhessük magunkat, érdemes a köntöst és meleg zoknit is becsomagolnunk a kisebb sétákra. A csomagba tegyünk elöl gombolós hálóinget és szoptatós melltartót, illetve az eldobható bugyira és az intim betétre is szükség lehet a szülés utáni napokban. A tisztálkodási szerek mellé készítsünk össze WC papírt és zsebkendőt is. Ha pedig egy kicsit kikapcsolódnánk, akkor néhány magazint is magunkkal vihetünk.Éppen szülés előtt állsz? Állítsd össze a kórházi táskád a Sudocrem® segítségével! Ahhoz, hogy biztosan semmi ne maradjon otthon, nyomtasd ki az alábbi listát és használd a csomagoláshoz.

Kövesd a “Szeretettel Sudocrem” Facebook, Instagram oldalát és Youtube csatornáját és további hasznos információkhoz juthatsz vagy látogass el a www.sudocrem.hu weboldalunkra a termékinformációkért.