Terhesség

Fiú vagy lány lesz? Most megtudhatod!

Tudni szeretnéd a babád nemét, de nem bírsz várni az ultrahangvizsgálatokig? A mi szupertehetséges jósunk megmondja neked, kisfiút vagy kislányt hordasz-e a szíved alatt!
2016. Szeptember 20.

Fiú vagy lány dolgokat szerezz be? Mindjárt megtudod!

A kínai naptártól a reggeli rosszullétekig több tényező is segíthet kideríteni, hogy kisfiad vagy kislányod lesz-e. Addig is, amíg az ultrahangvizsgálatra vársz, íme néhány szórakoztató, vicces módszer, ha meg akarod tudni a kisbabád nemét.

Csak a móka kedvéért, próbáld ki te is a trükköket!

Fent vagy lent?

Nézd meg hasad: ha magasan van, akkor kislányt vársz, ha lent van a pocakod, kisfiúra számíthatsz.

Gyors vagy lassú a szívverése?

Ha legközelebb olyan vizsgálatra mész, ahol meghallgatják a babád szívverését, kérd meg az orvost, védőnőt, hogy mondja el, milyen gyorsan ver a kisbabád szíve. Ha 140-nél többet ver egy perc alatt, kislányt vársz, ha 140-nél kevesebbet, akkor pedig kisfiút.

Édes vagy keserű?

Minden egyes nap kívánod a jégkrémet? Van, aki úgy véli, ha édeset kívánsz a terhesség alatt, akkor lányod lesz. Ha sósat vagy keserűt, akkor pedig fiad.

Kínai módszer

Ez az ősi módszer a korod és a babád fogantatásának a hónapja alapján számolja ki, hogy kisfiút vagy kislányt hordasz-e a szíved alatt. Itt tudod kipróbálni!

A kulcs a nyitja

Tegyél egy kulcsot a terhes barátod elé egy asztalra és kérd meg, hogy vegye fel onnan. Ha a szűk résznél fogja meg, akkor lánya lesz. Ha a kerek résznél, akkor fia.

A pattanások is árulkodnak

Ha terhesség alatt úgy kipattogzol, mint kamaszkorodban, akkor tuti, hogy lányod lesz. Az a mondás tartja, hogy a lányok ellopják anyjuktól a szépséget, ezért jönnek ki azok a bosszantó pattanások.

Gyűrűpróba

Kösd egy cérnára a jegygyűrűdet. Lendítsd meg a hasad felett. Ha körbe-körbe hintázik, akkor fiad lesz, ha oda-vissza ingázik, akkor lányod.

Az émelygés jel is lehet

Olyan beteg voltál az első trimeszterben (vagy tovább is), mint egy kutya? Akkor bizony lányod lesz. Hírből vagy alig ismered az émelygést, a reggeli rosszulléteket? Akkor fiút vársz. Legalábbis a hiedelmek szerint.

A cikk forrása itt.

Kapcsolódó cikkeink: