Terhesség

Ennél jobban még nem lepődött meg szülő nő a gyermeke nemétől

Dara Crouch életének legnagyobb meglepetése volt, mikor a kórházban kiderült, hogy 50 év után neki sikerült először fiúgyermeket világra hoznia a családjában.
2017. Július 28.

Ennél jobban még nem lepődött meg szülő nő a gyermeke nemétől

“Mindegy, csak egészséges legyen” – halljuk legtöbbször válaszként arra a bizonyos gyermek nemére irányuló kérdésre. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a legtöbben az egy fiú, egy lány felállásnak örülnének a legjobban. Különösen érthető, ha van preferencia a nemek tekintetében, ha egy családban sok-sok éven át kizárólag lánygyermekek születtek.

Ez történt Dara Crouch-éknál is, ahol 50 éven át senkinek sem sikerült kisfiút világra hoznia. Dara, aki foglalkozását tekintve maga is szülésznő, meg volt győződve róla, hogy neki is lánya lesz, éppen ezért érte akkora sokként és óriási boldogságként, hogy ennyi idő után megtörte a családi “átkot”, és egy egészséges kisfiúnak adhatott életet.

Az izgalmas és megindító pillanatot Neely Ker-Fox, Dara fotósa kapta lencsevégre, aki így emlékszik vissza a különleges élményre:

“Számtalan csodás pillanatot éltem át, de talán egyik sem volt ennyire lenyűgöző. Épp ezért vagyok olyan hálás Darának, hogy rám bízta magát és engedélyezte, hogy nyilvánosságra kerüljenek a képek.”

Gratulálunk a családnak és sok boldogságot kívánunk a kis jövevényhez!

Kapcsolódó cikkeink: