Terhesség

Csak nehogy pornós oldalon lásd viszont a fotóidat

Fontos figyelmeztetés kismamáknak.
2016. Június 20.

Tanulságos történetről számolt be a Daily Mail egy blogger anyuka tapasztalatai alapján. A nő egy anyukás csoportban osztott meg magáról pocakos képeket, a fotók azonban később olyan oldalra kerültek fel, amire nem számított. Valaki a csoportból lelopta a képeket, és azok egy olyan pornós oldalra kerültek ki, amelyeken csakis kismamák vannak. A nő most megpróbálja a történetét minél több emberhez eljuttatni, hogy nagyon figyeljenek oda, hol és milyen képeket osztunk meg magunkról.

A nő elmondta, hogy mintegy 15, saját magáról készült terhes fotója került ki egy pornós oldalra. Egy ideális világban nem kellene aggódnunk amiatt, hogy ellopják a képeinket, de sajnos ezzel minden nap szembesülünk, ráadásul néha igazán kellemetlen helyzetbe keveredhetünk emiatt, mondta. Hozzátette, hogy ami vele történt, az szabályosan sokkolta őt. Ráadásul az emberek többsége őt hibáztatta mindenért, hiszen ő volt az, aki megosztotta a képeket.

A nő azt mondta, hogy az anyukás csoportban lehetett valaki kitalált felhasználóként, hiszen a képeket elvileg egy zárt közösségben osztotta meg. Miután rájött, mire használták a fotóit, azonnal írt egy e-mailt a honlap üzemeltetőjének, hogy vegyék le a képeket, különben jogi útra tereli az ügyet.

A történet a kommentelőket is megosztotta. Volt, aki teljesen együtt érzett a nővel, és azt mondta, hogy végtelenül szomorú, hogy ezekkel a csodás képekkel egyes beteg emberek ilyen aljas módon élnek vissza. Mások persze azt írták, hogy a nő felelőtlen volt, és mindenkinek a legrosszabbal kell számolnia, hiszen amint kitesznek valamilyen képet az internetre, onnantól kezdve már elveszítjük afölött az irányítást, nem tudjuk befolyásolni annak a későbbi sorsát.