Kisgyerek

Mogyorós ízzel csábít a népszerű reggelizőpehely

Új, izgalmas ízkombinációval indítja az évet a Nestlé: a teljes értékű gabonával készült CHOCAPIC gabonapelyhet mostantól csoki-mogyoró ízben is kereshetjük a boltok polcain.
2014. Január 09.

A gabonapehely ideális választás lehet azoknak, akik pár perc alatt elkészíthető, kiegyensúlyozott reggelivel szeretnék indítani a napot.

A mogyorós ízek kedvelőinek remek választás lehet mostantól a CHOCAPIC Choco-Hazelnut. Az új gabonapehely bár megőrizte a közkedvelt csoki ízű változat formáját, ízében még különlegesebb lett, a csokihoz most egy selymesen mogyorós ízt adtak. A januártól kapható, ropogós pehely nemcsak a gyerekeknek lehet a legújabb kedvence, hozzájuk hasonlóan a felnőttek is ugyanolyan elégedetten kanalazhatják, ráadásul a csoki-mogyoró ízű finomság fontos tápanyagokat is biztosít.

A 30,8 százalék teljes értékű gabona hozzáadásával készült CHOCAPIC Choco-Hazelnut ugyanis hétféle vitamint tartalmaz, és egy adag (30 gramm) a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként már tej nélkül is kalciumforrásként szolgál a nap kezdetén.