babaszoba.hu


Harper Seven is apának drukkolt

Az egész Beckham család kint volt a pályán

  • Szerző: W. Ungváry Renáta
  • 2011. november 8. |
  • Forrás: babaszoba.hu

David Beckham fiai már igazi focirajongók, és ezen nincs is mit csodálkozni. Most már azt is hozzátehetjük, hogy alig négy hónapos kislánya, Harper Seven is a legjobb úton halad errefelé.


A kicsi lány még csak november tizedikén lesz négy hónapos, de máris tágra nyílt szemekkel figyelte az apját, aki épp sorsdöntő meccset játszott csapatával, az LA Galaxyval Kalifornában, Carsonban. Mivel ez volt az első alkalom, hogy a kislány a foci bűvkörébe került, elmondhatjuk, hogy a varázslat máris célt ért: szerencsét hozott a csapatnak! Az LA Galaxy ugyanis a november hatodikai meccsen 3:1-re győzött a Real Salt Lake csapata ellen, így továbbjutottak, és játszhatnak majd a november huszadikán megrendezésre kerülő MLS-kupán.

Míg a kislány le nem vette a szemét a pályán dúló véres küzdelemről, édesanyja, a harminchét éves Vicktoria Beckham végig a pici Harper Sevennel volt elfoglalva.
A három fiú, a tizenkét éves Brooklyn, a kilencéves Romeo és a hatéves Cruz már eddig is gyakori vendég volt a focipályán, ha apa játszott. Most is rögtön lecsapták a szusis tányért, és az elsők között rohantak ki a pályára, hogy részt vegyenek a meccs végén az ünneplésben. Cruz ajándékot is vitt magával, amit rögtön át is adott az apjának.
Az ünneplésre minden oka megvan: David Beckham legsikeresebb szezonját fogja zárni nemsokára a Galaxynál, ahol öt éve játszik hatalmas sztárgázsiért.

David Beckham egyébként szigorú apa hírében áll. Ahogy nemrégiben a Time-nak nyilatkozta, mindenben saját édesapja példáját követi, aki sosem kényeztette őt. A futballsztár szeretné, ha gyerekei két lábbal állnának a földön. Ha például megkérdik a fiúk, hogy jól játszottak-e, az már óriási elismerésnek számít, ha ezt válaszolja: Igen, remekül, de lehetett volna még ennél is jobban!
Címkék:
Harper Seven,
Victoria Beckham,
David Beckham

Hozzászólások


Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2014 Sanoma Media Budapest Zrt. - Minden jog fenntartva