Kisgyerek

Ha a baba a RÁK jegyében született

Ha június 22. és július 22. között született (vagy fog születni) babád, gyermeked, akkor a horoszkópja Rák, személyiségére a következők lehetnek jellemzők.
2011. Június 27.

A Rák jegyű gyerek jellemzői

Rendkívül fontosak számára a békés, meghitt, szeretetteljes légkörben zajló családi események. Ám ne akarjuk mindenáron rábírni, hogy szavaljon a vendégeknek, vagy más módon produkálja magát, ugyanis érzékenysége folytán kissé szégyenlős, bátortalan lehet. Az sem szerencsés, ha elvárjuk tőle, hogy azonnal engedje be a szobájába, legféltettebb kincsei közé a látogatóba érkező gyerekeket.

Számára minden hely, minden tárgy (beleértve a játékait) érzelmi értékkel bír, ezért nem veszi jó néven, ha valaki kéretlenül “zavarja köreit”, netán megrongálja azt, ami számára fontos. Ugyanezért nehezen válik meg bármitől is.

Segítőkész, gondoskodó

Általában gazdag a fantáziája, nagy élményt jelenthet számára a mesék és a családi történetek-legendák világa. Kapcsolataiban ragaszkodó, sok gyengédséget és személyre szóló figyelmességet igényel. Ha megkapja, rendkívül hálás érte, és igyekszik minden módon viszonozni. Már kicsi korától kezdve ő maga is meglepő empátiával, gondoskodással fordulhat környezete felé.

A Rák jegyű kislány igazi babázós “anyuka” lehet, vagy kistestvérét kényeztetheti odaadóan; édesanyja körül sertepertélve szívesen segíthet a házimunkákban, kiváltképp a főzésben.

A Rák jegyű kisfiú pedig nem kimondottan “minimacsó”: kerüli a durvaságot, a zajos csetepatékat – sokkal óvatosabb és kifinomultabb annál, hogy lépten-nyomon kalamajkákba keveredjen.

A jegy szülötteit mindenképp ajánlatos finoman az önállósodás felé terelni és arra biztatni, hogy olykor tegyék félre aggályaikat, vélt vagy valós sérelmeiket. Ha már rászánták magukat néhány bátor lépésre, és azokon keresztül tapasztalatokat szerezhettek, mind kevésbé lesz szükségük arra, hogy a külvilággal szemben, elővigyázatosságból kifejlesztett “rákpáncéljukat” használják.

További babahoroszkópok:

Forrás: Kismama magazin