babaszoba.hu


Üsd, vágd, nem apád!

Különösen az élénk vérmérsékletű gyerkőcök szeretik a hangos, kalapálós játékokat. Ezek remekül beválnak unaloműzőnek esős időben, és a felgyülemlett energia levezetésére is.

Töltsünk meg félig két félliteres műanyag palackot babbal, kaviccsal vagy rizzsel, azután zárjuk vissza jól a kupakokat. A palack szája éppen beleillik egy gyerektenyérbe, nagyokat lehet csapni vele egy lábos aljára.
Adjunk a lurkónak kis gumikalapácsot, fakalapácsot vagy barkácsboltban kapható kisméretű kalapácsot, munkapadnak pedig egy kissámli vagy farönk is megteszi. Apát utánozva ő is nagyokat csap, ám ha türelmes, finomabb "munkát" is kínálhatunk neki. Fúrjunk lyukakat a sámliba, illetve tuskóba, ezekbe dugdoshat fatiplit, botocskát, kavicsot, parafa dugót. Amelyik beleszorult, bele lehet kalapálni.
Könnyű, gyerekméretű tollasütővel és strandlabdával tollasozhatunk. Két marokra fogva nagyokat csapkodhat az ütővel, így terelgeti a labdát.
Címkék:
kopácsolás,
unaloműző

Hozzászólások


Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Utónévtár névajánló

Zápor

Eredet: magyar
Jelentés: zápor

István

Eredet: görög-latin-szláv-német-magyar
Jelentés: virágkoszorú

Még nincs eldöntve? Utónévtárunkban több, mint 3087 nevet és jelentését, eredetét megtalálja!

tovább

A babaszoba.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
Copyright © 2002 - 2014 Sanoma Media Budapest Zrt. - Minden jog fenntartva