Kisgyerek

Egészségliget 2011

A Városliget június 5-6-án hatalmas, vidám, elvarázsolt orvosi rendelővé alakul. Az idei Egészségliget középpontjában a gyerekek egészsége áll.
2011. Május 29.

Az Egészségliget az egészséges életmódhoz kapcsolódó számtalan rendezvénytől abban különbözik, hogy nemcsak hirdeti a helyes út választását, hanem konkrét segítséget ad. Az Egészségliget a szűrővizsgálatokat egy helyre viszi azért, hogy minél több embernek legyen lehetősége kellemes körülmények között minél többet megtudnia saját szervezetének egészséges vagy éppen attól eltérő állapotáról. Természetesen ez olyan program, ahol a gyerekek és a szülők is sokféle információt, szórakozási lehetőséget, játékot és szándékaink szerint egészségüket szolgáló termékeket találnak.

Kiemelt témák idén:

– egészségügyi mérések, szűrések, tanácsadások

– életmód, életvitel

– környezetvédelem

– energiatakarékosság

– szelektív hulladékgyűjtés

– szépségápolás

– sportolás

– alternatív gyógyítás

– reformétkezés

– baba-mama liget

– biztonság

– szabadidő

Az ingyenes szűrővizsgálatok mellett rengeteg játék és ajándék várja a családokat. Beszélgetéseket, előadásokat szerveznek fogászati, szemészeti témában. Megtudhatjuk, miért beteg olyan gyakran a gyerek, milyen, aki valóban hiperaktív, és mikor kell kivenni a mandulákat.

Mi is ott leszünk!

Keress minket a Kismama–Babaszoba sátornál. Ha szoptatási tanácsokra lenne szükséged, ha nem tudod, hogy használd a hordozókendőt, ha elakadtál a nevelésben, ha a család élete kicsit felborult, ha babát vársz és szeretnél erről beszélgetni, ott a helyed, várunk szeretettel!

A belépés díjtalan, a segítség garantált!

Forrás: Egészségliget