Kisgyerek

Segítség egyedülálló szülőknek

A 10 éves Jól-Lét Alapítvány a XI. kerületben gyermeküket egyedül nevelő, munkát kereső, munkát váltani akaró, munkába visszatérő apák és anyák számára programot hirdet díjmentes munkaerő-piaci és közösségi programban való részvételre.
2013. Január 24.

A program résztvevői ingyen járhatnak a munkaerőpiacra való visszatérést segítő, négyrészes tréningre, a négy alkalomból álló klubfoglalkozásra, és segítenek nekik felkészülni az állásinterjúkra. Az alapítvány fontosnak tartja, hogy segítsen a hasonló helyzetben lévő szülőknek közösséggé válni, és a lehetőséggel ez létre is jöhet.

A program célja, hogy a szülők el tudjanak helyezkedni, ezáltal jobb anyagi helyzetbe, jobb életkörülmények közé kerüljenek.

A programban való részvétel feltételei:

1. A jelentkezési lapon nyilatkozni kell arról, hogy a jelentkező egyedül neveli a gyermekét.

2. A jelentkezési lapon nyilatkozni kell arról, hogy a jelentkező állandó vagy ideiglenes lakóhelye a XI. kerületben van, vagy gyermeke XI. kerületi intézménybe (bölcsődébe, óvodába, iskolába, egyéb gyermekelhelyezést biztosító intézménybe) jár.

A csoportfoglalkozások két turnusban zajlanak februárban és márciusban, heti egy alkalommal.

Időpont: 2013. február 1-jétől péntek délelőttönként 9-től 13 óráig

Helyszín: 1119 Budapest, Bogdánfy u. 7/d

Jelentkezés: Ha szívesen részt vennél a programban, jelentkezz az alábbi jelentkezési lap kitöltésével január 26-ig: Itt letölthető a jelentkezési lap.Személyesen is tudsz jelentkezni a Jól-Lét Alapítvány irodájában.