Kisgyerek

Programtippek gyerekenek

Szereted a különleges állatokat? Vagy szívesen hallgatod Rutkai Bori dalait? Szerencsére a hétvégén nem fog már esni az eső, használjátok ki!
2012. Szeptember 14.

Hetedhét Piknik: Vasárnapi Gyerekfesztivál

Az Akvárium Klub havi gyermekprogram sorozatának második eseményén minden a Zöld szín körül forog majd. Hogy miért éppen a Zöld kerül a középpontba? Mert szeptember 16-án az Akvárium Klub felett elterülő füves területen minden a természetről és a környezetvédelemről fog szólni, a mesék, a játékok, a kézműves és ügyességi programok mind e köré a téma köré csoportosulnak.

Programokért katt!

A program ingyenes!

Terrarisztika Budapest Börze, szakkiállítás és vásár

Idén, szeptember 16-án a SYMA-ban ismét a hüllők, kétéltűek és ízeltlábúak lesznek a főszerepben! Immáron hatodik éve szervezik meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb Terrarisztika Börzéjét. Ott a helyed, ha vonzódsz az egzotikus állatokhoz és szívesen simogatsz akár teknősbékát is!

Időpont: 2012 szeptember 16. (vasárnap) 10:00-17:00

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Belépő: felnőtt: 900 Ft.-, Diák: 600.-, 6 éves kor alatt Ingyenes

Nagycsaládosoknak a belépjegyek árából 50% engedményt biztosítunk (NOE kártya felmutatása szükséges)

www.terrarisztikabudapest.h

Programtippek gyerekenek

Utcafesztivál gyerekprogramok

Az Ernst 100 fantasztikus programokkal várja a gyerekeket az utcafesztiválon!A Nagymező utcában leesz „Könyvkaland”, ami egy nemzetközi kezdeményezés, a könyvek és az olvasás szeretetét népszerűsíti. A program során százezer ingyenes és személyre szóló könyv jut el a gyerekekhez. Szombaton 18:30-tól a Hangfestők (Bartók Eszter, Sinha Róbert, Vidák Róbert) ezúttal egy gyermekműsorral érkeznek, vasárnap 11:00-tól a Nagyszínpadon pedig Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda várja a gyerekeket a Vacka Dalokkal.

Programtippek gyerekenek