Kisgyerek

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

A kislányok könnyed eleganciával akasztják a kezükre a kicsike táskákat (vagy bármi táskának látszó tárgyat), a kisfiúk pedig mindenben slusszkulcsot látva börrögnek lelkesen. Néha kicsit misztikusnak tűnik, hogy ennyire genetikailag kódolt a viselkedés.
2011. December 08.

Nézzük, milyen játékoknak örülnek nagy valószínűséggel a kisfiúk. (Nagyjából a 0-3 éves korosztályt vettük most figyelembe.)

Autó, autó, autó

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

A kukásautó a világ legérdekesebb dolga. Narancssárga, nagy, felemeli a kicsike kukákat, és bebillenti a szemetet a kocsi gyomrába. Mágikus. Ez még a kislányokat is elbűvöli általában. A kisfiúk top favoritjai közé tartozik. Van olyan fiús anyuka barátnőm, akinél kedd reggel kötelező program a kukásautó követése. Lehet belőle kapni szép nagyokat, de az én egyik kedvencem a WOW Toys szelektív autója. Az ára húzós, de így karácsony előtt ki lehet fogni jó kis akciókat.

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

Fúr, farag, kalapál

Még ott a tojáshéj/pelenka a fenekén, de már csavarhúzóval mászkál. Ismerős? Ettől a kis fa szerelőpadtól én is teljesen elolvadtam. Lehet kalapálni, csavarni, tekergetni, nem csodálom, ha hosszan leköti a kis barkácsokat.

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

A pöttyös az igazi

Nem csalás, nem ámítás: a képen egy labda látható. Szép, pöttyös labda. De persze lehet kicsike focilabda is. Ismerek olyan kis versenyzőt, aki járni alig tudott még, de már pontosan célzott. Most, alig kétévesen a játszótér Maradonája.

Legó minden mennyiségben

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

A legó életforma. Függőség. Alapvetően uniszex, de ha mindenképpen dönteni kellene, a fiúk oldalára tenném.Ebben a korban még főleg a nagyobb darabból álló duplók a toplistások.A hatás fokozható, ha autós vagy állatos összeállítást választunk.

Favonat

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

Azt hiszem, nem is tudtam volna létezéséről, ha az egyik kedves baráti házaspár meg nem látogat, és nem levakarhatatlan mosollyal az arcán büszkélkedik a gigaszettel, amelyet akciósan még épp elcsíptek az egyik nagyáruházban.Az még nincs eldöntve, hogy ebben az évben pusztán apuka fog-e vele játszani, de ismerősi körben egyértelműen dobogós ajándék a favonat.

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

Bújj, bújj

Amikor idén nyaralás előtt kardoskodtam az UV-sátor mellett, a férjemnek egy szava nem volt. Csodálkoztam is, hogy milyen könnyen beadja a derekát – aztán otthon mindent megértettem. Az ajtót nem csuktuk be még magunk után, amikor ő már állította is fel a sátrat a nappaliban… Aztán ott ültek benne boldogan a gyerekkel, ki sem lehetett őket robbantani egész este. Mert a bunker, az örökzöld. Na jó, a lányok is bebújhatnak néha…

Öt örökzöld ajándéktipp fiúknak

+1 tipp: válassz egy extra menő játékot

Ha unod az örökzöld ajándékokat, újíts be egy olyan szuper játékot, mint pl. a rajzoló robot teknős vagy a képen látható készségfejlesztő kormány. Az autós műszerfal világít, a kormányát lehet tekergetni, gombjait nyomkodva különböző hangokat ad ki és dallamokat játszik, nincs olyan kisfiú, aki ne örülne neki. Ha nagyobb felfedezőknek való ajándékot keresel, nézd meg, mik arattak nagy sikert az “Ország Játéka” versenyen.