Kisgyerek

Építsd meg a saját varázslatos tündérmesédet!

Engedjük gyermekeinket Ariel, Hamupipőke, Aranyhaj vagy Merida bőrébe bújni, hadd engedjék szabadjára képzelőerejüket, és tapasztalják meg az új, izgalmas kalandokat a varázslatos LEGO Disney Hercegnők építő készletekkel.
2014. Április 30.

A különféle hercegnős szettekkel a kis mesemondók először a klasszikus Disney történetek elmesélésével kezdhetik a játékot, majd átléphetnek saját fantáziavilágukba és színes képzeletük szerint alakíthatják a hősnők kalandjait. Saját tündérmeséjüket a kislányok maguk építhetik meg, alakíthatják kedvük szerint, miközben bővül képzelőerejük, fejlődik motorikus képességük és kreativitásuk is.

Elmerülhetnek a tengerben, és együtt kutathatnak Ariellel, a hableánnyal a víz alatti kincsek után, vagy akár segíthetnek Aranyhajnak falfestményeket készíteni varázslatos tornyában. Esetleg elvezethetik Hamupipőkét mágikus hintóján a királyi palotába, ahol az egész éjszakát áttáncolhatják álmaik szőkehercegével. Illetve a bátor Meridával és medvévé változott testvéreivel együtt sok váratlan, izgalommal teli pillanatot élhetnek át.

A készítők a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a részletesen kidolgozott modellekre és figurákra, hogy a lehető legnagyobb pontossággal elevenedhessenek meg a mesebeli hercegnők és kis barátaik. A szetteken keresztül a gyermekek túlléphetnek a klasszikus szerepjátékon, saját történeteket és jeleneteket teremthetnek színes fantáziájukat követve. A LEGO Disney Hercegnők készleteket 5 és 7 év közötti kislányoknak tervezték, akik kifejezetten kíváncsiak a világra, és szívesen vesznek részt izgalmas kalandokban.