Kisgyerek

Élmény az egész családnak!

Kalandpark, sípálya, arcfestés, énekes és bábos előadások, gyerekoperett, játszóház a kisebbeknek, karácsonyi kedvezmények és különleges akciók. Novemberben újra Babamama Expó!
2012. November 02.

Itt minden a gyerekekről szól. A november 16. és 18. között zajló Gyerekvilág Élményhétvége a legteljesebb játékkínálat kipróbálására invitál.

Immáron hetedik alkalommal rendezik meg az eseményt. A közel 9000 négyzetméter alapterületen zajló élményhétvége rengeteg programot kínál. A látogatók a hétvége során megtalálhatják, kipróbálhatják és meg is vásárolhatják mindazokat a kellékeket, amelyek elengedhetetlenek a várandósság és a babázás ideje alatt. A legújabb bababútorok, babakocsik, gyerekülések, bababiztonsági eszközök, ruhák, játékok legszélesebb választéka mellett a várandósság és a gyermekágy utáni időszak stílusos divatja is helyet kap.

Tanácsadások, szűrések, 4D ultrahang és tartalmas előadások várják a mamákat és a leendő mamákat a legváltozatosabb témákban. A szakértők az egészségmegőrzés, az egészséges életmód, a tudatos családtervezés, a különböző időszakokhoz kötődő táplálkozási tanácsok mellett megismertetnek a sejtbankok szolgáltatásaival, a babavédő vitaminok előnyeivel is.

A gyerekek egészsége is fontos szerephez jut. Mindennap ingyenes fogászati vizsgálatokkal és tanácsadással várják az érdeklődőket, a Tejterméktanács pedig a gyerekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen tejfogyasztás fontosságát képviseli majd. A kilátogató apukákra gondolva bemutatkoznak a legújabb családi autók, a gyerekek és a szülők valóban önfeledt kikapcsolódásához pedig számos tematikus játszóház és gyermekmegőrző áll rendelkezésre.

A nagyobb gyerekeket egy hatalmas kalandpark és egy igazi beltéri sípálya is várja. Az Ökojátszóházban pedig a környezettudatosság és a felelős energiahasználat lesz terítéken – persze a gyerekek nyelvén.

Megismerhetők lesznek a legújabb gyerekszoba, babaszoba trendek is. Érdemes berendezési elképzelésekkel, akár konkrét alaprajzzal érkezni, mert a szakemberek segítségével olyan bútorok és eszközök választhatók, melyek akár 10 éven át is szolgálhatják a változó életkort és az azzal változó igényeket.

További információk és értékes nyeremények várnak a babamamaexpo oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről!