Kisgyerek

5 szuper gyerekprogram

Szabadtéri programok, bújócska-színház, kalandpark? Programajánlónkból megtudhatod, merre indulj.
2012. Június 29.

XIX. Víz, Zene, Virág Fesztivál: gyerekeknek ingyenes!

Programok és bemutatók szárazon és vízen családi kedvencekkel: Makám-koncert, Cakkumpakli Színház, Csipi Csupi Bábszínház, Pirinyó Gyermekház, Az állatok nyelvén tudó juhász című vidám zenés mesejáték, zenebölcsi, kerekítő, gyerekjóga, akadálypálya, ugrálóvár, mászófal, artista- és ugrálókötél-bemutató, cirkuszi játszóház, táncelőadások, gyerekhastánc-bemutató és -tanulás, koncertes hangszerbemutató zenés mesejátékkal, daltanulással, bohócfesztivál!

2012. június 30. – 2012. július 1., szombat-vasárnap

Tata, Öreg-tó

Emese park

Vissza a X-XI. században élt magyarok korába és a kora középkori Európa világába! A múzeumfaluban mindenki korhű ruhában éli a hétköznapokat, így halásznak, gazdálkodnak, és készülnek a harcra. A parkot folyamatosan építik, szépítik, és minden hónapban készülnek valamilyen tematikus programmal is: június a kardforgatás, az íjászat és a kopjavetés, július pedig a középkori gyümölcsök, zöldségek, fűszerek és gyógynövények hónapja.

2012. június 30. – 2012. július 1. szombat-vasárnap, 10.00-16.00

Emese park (2315 Szigethalom, Rákóczi út 52.)

Zöld Péter, a Majorka Színház interaktív bújócskameséje (hároméves kortól – ingyenes!)

Hogyan sikerül Zöld Péternek elnyernie a királylány kezét a halacska, a kismadár és a rózsabokor segítségével? A klasszikus magyar népmesét gördülő paravánon játsszák a bábosok, amely mögött a mozgató is látszik. A Napot, a felhőket és a tengert a közönség soraiból verbuválják, így a mese végére az egész nézőtér játszik.

2012. június 30. szombat, 10.30

Interaktív meseszínpad a Margitszigeti Szabadtéri Színpad (1138 Budapest, Margitsziget) bejáratával szemben található platánfánál

Apacuka zenekar

Hajókázás, szórakoztató zenei műsor, játszóház, kézművesasztalok, rengeteg nevetés, értékes tombolanyeremények: minden, ami a vasárnap délelőtt kellemes eltöltéséhez elengedhetetlen!

2012. július 1. vasárnap, 10.00

Minimax családi hajó (1052 Budapest, Petőfi tér, 9. számú kikötő)

Zamárdi Kalandpark

Aktív szórakozási lehetőség természetes környezetben az egész család számára! Az ősfás területen három gyermek-, négy junior és hat felnőtt-akadálypálya különböző nehézségi fokozatban, két gyermek- és négy felnőttcsúszópálya, „vízen járás” felfújható gömbben, vízi dodzsem és a kincsmosás garantálja a kikapcsolódást. Továbbá az élménygőzös: az öt vagonból álló szerelvény több mint egy kilométer hosszan kanyarog, igazi élményt nyújtva még a legkisebbeknek is.

2012. június 30. – 2012. július 6. szombat-péntek, 09.00-21.00

Zamárdi Kalandpark (8621 Zamárdi, Siófoki út)