Gyerek

Itt a Gyerek Sziget himnusza!

Idén már 15. alkalommal vár kicsiket és nagyokat Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye, a Generali Gyerek Sziget. Az évfordulóra elkészült a Gyerek Sziget himnusza, melyet Szalóki Ági és Müller Péter Sziámi jegyez.
2016. Május 27.

A júniusi hétvégéken, minden szombaton és vasárnap száz változatos program szórakoztatja majd a látogatókat a Hajógyári-szigeten.

Koncertek, színház, kalandpark, bohócok, bábelőadások, kézműves foglalkozások, sportprogramok – ezeket és megannyi más izgalmas programot kínál idén is a Generali Gyerek Sziget a júniusi hétvégéken apróknak és nagyobbaknak.

A Nagyszínpad ad majd otthont a kedvelt koncerteknek, táncbemutatóknak, bábszínháznak, de nem hiányoznak a bohócok, zenészek, bábosok, mutatványosok sem a programokból. Lesz Állatsimogató, Sporthelyszín, de akár alkothatnak is a gyerkőcök a Kézműves Palotában, vagy kísérletezgethetnek a Csodák Palotájában. Az 1956-os Emlékév alkalmából, az egyik helyszínen megismerkedhetünk az ’50-es évek hangulatával, korabeli járművek, tárgyak bemutatásával és egy családi óriás társasjátékkal.

Idén is több programhelyszínen téma lesz a környezetvédelem, az egészség és a helyes táplálkozás. Jön tehát a Gyerek Sziget, ahol négy hétvégén át tobzódhat majd az ingyenes programlehetőségben a gyereksereg Magyarország legnagyobb gyerekfesztiválján.

A jubileumi Gyerek Sziget himnusza is felcsendül majd a rendezvény születésnapi buliján, június 18-án Szalóki Ági és zenekara előadásában, amikorra további meglepetésekkel is készülnek a szervezők.

A jubileumi Gyerek Sziget himnusza itt meghallgatható:

A Gyerek Sziget részletes programja itt található.

Forrás: Sziget Sajtóiroda