Gyerek

Döbbenetes videó: felkapja a szél a négyéves kislányt

Víruskén terjed a közösségi oldalakon egy videó, amin az látható, hogyan kapja fel a szél a 4 éves ohio-i kislányt. A kislány épp, hogy csak hazaért, nyitná az ajtót, de a szél annyira erős, hogy az ajtóval együtt elfújja őt.
2017. Március 13.

Miután Brittany Gardner leparkolt az ohio-i házuk előtt, a 4 éves kislánya, Madison az ajtó felé indul. Már nyitja is, de a viharos szél erősebbnek bizonyul nála… – a megdöbbentő pillanatokat egy biztonsági kamera rögzítette.

A videó a The Telepgraph oldalon is látható. Picit morbid, ugyanakkor vicces, hogy a háttérben a Frank Sinatra’s Come Fly With Me (Gyere szállj velem) című dala szól. Senki nem mondhatja, hogy a kislány édesanyjának nincs humorérzéke. A videót is ő osztotta meg az interneten.

Már akkor látni, milyen erős szél tombol, amikor Madison a bejárati ajtóhoz vezető lépcsőkön lépdel felfelé, de senki nem gondolná, hogy baj lesz, ha megfogja az ajtó fogantyúját. Még az a szerencse, hogy a kislány ügyesen kapaszkodik, miközben a szél az ajtóval együtt elhajítja őt.

Itt nézheted meg a videót:

További vicces videók:

Ilyen, mikor egy férfi szoptat

Íme a bizonyíték, hogy a kutyák a babák legjobb testőrei