Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 különleges rajzeszközMert firkálgatni, alkotni, jó!

Szerző: Nagy Réka

2011. augusztus 12.

Forrás: babaszoba.hu

Ha csemeténkből előtör a kreativitás, nincs az a felület, ami megúszná szárazon... Ezekkel a csodálatos eszközökkel kültéren és beltéren egyaránt bátran teret engedhetünk a végtelen gyermeki fantáziának.

Egy szenvedély margójára - rajzolókövek

Kavicskréta külföldről


A legcsodálatosabb kréták, amiket eddig valaha láttam.
A formás kis kövek képzeletemben tökéletesen simulnak a maszatos gyerekkezekbe, és titokzatosan csörögnek az összehúzható kis szütyőben.
Eredeti, egyszerű, mesebeli. Sajnos csak külföldi aukciós oldalról tudod megrendelni, így a szállítási költséggel már elég borsos az ára, de még jobb, ha felkutatsz egy amerikai nagybácsit...Lemosható és feltölthető filcek

Feltölthető és lemosható


Annyira lehangoló, amikor a kedvenc filcünk szánalmasan nyikorog a papíron, mert kiszáradt. Az AquaDuddle névre hallgató kis készségek birtokában ez nem fordulhat el, hisz a tollat használat előtt mindig újra fel kell tölteni vízzel, hogy megelevenedhessenek a formák. A speciális "papírra" rajzoló tollak minden anya álmát megvalósítják: semmi maszat, semmi folt, csak a végtelen képzelet. Ugyanez komplett kis útikészletben is kapható.Csak természetesen

Nem mérgező


Az első rajzeszköz kiválasztásnál nem elhanyagolható szempont, hogy gyermekünk nem feltétlenül kizárólag rajzolásra fogja használni a csábítóan színes rudakat.
Ha olyan krétát választunk, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, akkor sem kell repülősóért kiáltanunk, ha véletlenül kis Picassónk szájában kötne ki zsírkréta.

Hozzászólások

LEGO Duplo Nyereményjáték

Játssz velünk, válaszolj helyesen néhány kérdésre és nyerd meg a Lego Duplo nyereménycsomagok egyikét.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék