Baba

Pancsolás közben is LEGO

Minél kisebb gyermekünk, annál nehezebb a fürdést szórakoztatóvá tenni számára, amellett, hogy biztonságos is legyen. Erre kínál ötletes alternatívát a már jól ismert LEGO DUPLO játékcsalád újdonsága.
2014. Március 10.

A fürdetési idő rendkívül fontos és meghatározó gyermekeink életében, hiszen ilyenkor akár az egész család egybe gyűlik és közösen játszik. Fürdés során erősödik a szülő és a kisgyermek közötti kötődés, és nagyban befolyásolja azt, hogy a későbbiekben, hogyan fog viszonyulni a vízhez. Éppen ezért fontos, hogy játékokkal még érdekesebbé, szórakoztatóbbá tegyük ezt az időszakot számukra.

Ezek az együtt töltött percek még izgalmasabbá varázsolhatóak az új LEGO DUPLO kezdő készlettel, amelyben olyan elemek találhatóak, amelyeket kifejezetten fürdéshez terveztek.

A LEGO DUPLO készletekben található, a hagyományosnál kétszer nagyobb LEGO kockák segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a színekkel, a formákkal, a számokkal, az állatokkal, így ezek játékos és kreatív módon fejlesztik tudásukat. A LEGO fejlesztői minden építőkészletet úgy állítanak össze, hogy a fantáziadús és kreatív időtöltés mellett sok sikerélményt adjon a kicsik számára. A játék mellett fejlődik a kisgyermekek kreativitása, problémamegoldó készsége, logikája, képzelőereje, kitartása, kombinatív és motorikus készsége is, amelyek rendkívül meghatározóak ebben a korban.

A folyamatos fejlesztésének köszönhetően a LEGO DUPLO építőjátékok tartósak és biztonságosak. A LEGO Csoport több mint négy évet töltött azzal, hogy igazolja, a termékei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak; a vállalatnál 2008 óta egy több mint 20 fős stáb felel a LEGO termékek készítéséhez használt, több mint kétezer féle nyersanyag ellenőrzéséért.