Baba

Kihelyezett Minisztériumi ügyfélfogadás a Babamama Expon

A Babamama Expón az aktuális gyermekek után járó ellátásokról, családtámogatási és szociális ellátásokról is tájékozódhattok!
2012. November 16.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális, Család és Ifjúságágyért Felelős Államtitkárság Szociális Lakossági és Tájékoztatási Osztálya hétvégén kihelyezett ügyfélfogadást tart a budapesti Papp László Sportarénában, a Gyerek Világ Élményhétvége rendezvényhez kapcsolódó Babamama Expó kiállításon, ahol az aktuális gyermekek után járó ellátásokról, családtámogatási és szociális ellátásokról adnak tájékoztatást.

Az immáron hetedik alkalommal, közel 9000 négyzetméteren megrendezett baba-mama eseményen tanácsadások, szűrések, 4D ultrahang és tartalmas előadások várják a kismamákat és az édesanyákat. A vásárra ellátogatók szakértőktől kaphatnak tanácsokat az egészségmegőrzéshez, a családtervezéshez, a csecsemőgondozáshoz és tápláláshoz, megismerkedhetnek a sejtbankok szolgáltatásaival, a babavédő vitaminok előnyeivel is és a családra szabott otthonteremtési támogatásokkal.

Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége

2012. november 16-18., minden nap 10-18 óra között

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

További információk: www.babamamaexpo.hu és a www.csaladitudakozo.hu oldalon.