Baba

Szülinapos baba – játék

Segíts, hogy választhassunk! Olyan gyerekeket keresünk, akiket megajándékozhatunk az első 3 szülinapjukon. Ha még csak a pocakodban van a baba, akkor is jelentkezhetsz.
2015. November 25.

Ez a nap más, mint a többi! Te is jól tudod. Másként kelt fel reggel a Nap, másként járt a Hold….Halász Judit dala olyan mélyen bennünk él, hogy kívülről el tudjuk énekelni. A szülinap varázsa minden évben egy valódi ünnep. Számot vetünk addigi életünkről, és várakozással teli nézünk jövőnk elé. Ilyenkor érezzük a családunk szeretetét, a gondoskodást, a törődést.

Ha kisgyermek ünnepli a születésnapját, abban mindig van valami megfoghatatlan boldogság. Az az érzés, hogy érte, miatta gyűltünk össze. Neki szeretnénk örömet okozni. Vágyunk arra, hogy lássuk az arcát, mikor ajándékunkat bontogatja.

Az első három szülinap az életünkben a megörökített pillanatokban tekint vissza ránk, fotók őrzik az öröm pillanatait. Szinte nem is emlékszünk a körülményekre, hogy milyen volt a torta íze, mennyire lett krémes az ujjunk. Azt tudjuk csak, hogy mennyire szerettek minket. Mi voltunk a fontosak.

Manapság, amikor ajándékot választunk, nem kis fejtörést okoz kitalálni, hogy mivel is lepjük meg csemetéinket.

A Babymarket szenzációs programja segít nekünk ebben. Nincs más dolgunk, mint részt venni a Szülinapos baba elnevezésű játékukban, és kis szerencsével leveszik rólunk az első három év ajándékozásának terhét.

JÁTÉK ITT

A Szülinapos baba játék elárulja a Babymarket üzemeltetőinek hitvallását. Adni jó! Mi kismamák megtapasztalhatjuk az odafigyelést, átvehetjük több éves tapasztalataikat, melyek segítenek a hasznos ajándékok kiválasztásában.

El tudjátok képzelni? Több, mint 50 ezer anyuka ismeri őket! Mi ez, ha nem a bizalom, és az elégedettségmércéje. Közösségi oldaluk igazán szórakoztató, ha oda látogatunk, garantáltam megmosolyogtat minket.

Tudjátok, hogyan adják át az ajándékot? Ellátogatnak az ünnepelthez. Webáruház, mely személyesen is ismer. Nyakukba veszik az ország útjait, csak hogy láthassák a mosolyt az arcokon.

A Babymarket egy olyan családias közösség, ahova jó ellátogatni, ahol szívesen fogadnak, és ahol mindig akad legalább egy ember, akit hasonló dolgok foglalkoztatnak éppen, mint téged.

Nincs más hátra, minthogy Te is meggyőződj erről. Látogass el weboldalukra, nézd meg Facebook profiljukat.

A vásárlás többé nem lesz nyűg, a „mit vegyek neki?” kérdést hamar rövidre zárhatjuk, ha szánunk egy kis időt a böngészésre.

Nem marad más hátra, mint hogy folytassuk a dalt. Boldog, boldog, boldog születésnapot! Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!