Baba

Sosem volt ilyen könnyű pelust nyerni

Most könnyen megszabadulhatsz a pelusbeszerzés gondjától (egy időre). A Megbízható védelem játékunk keretében hetente 500 darab pelenkát sorsolunk a szavazók között. S ha szüléstörténetet is küldesz, akkor akár 1500 Pampers pelenkát is nyerhetsz!
2017. Február 13.

A Pampers és a Babaszoba közös, 6 hetes játékán hetente 5 szavazó 100-100 darab pelenkát nyer, a játék végén a szüléstörténet beküldők közül 1 szerencsés egy 1500 pelust tartalmazó “pelenkaheggyel” lesz gazdagabb.

Heti játék

Hat héten keresztül felteszünk egy kérdést, amelyre mindenki csak egyszer válaszolhat. Azaz minden héten csak egyszer lehet játszani. A szavazásnál a név, e-mail cím, gyermek kora megadása után válaszolni kell egy tudásalapú kérdésre is, ami egy felugró ablakban jelenik meg. Az adott hét után sorsolás dönti el, hogy melyik 5 szavazó nyeri meg a 100-100 darab Pamper Active Baby Dry pelenkát. (A különleges, extra nedvességszívó képességű pelenkáról további infó ITT)

Sosem volt ilyen könnyű pelust nyerni

A nyertesek neve kikerül a microsite-ra, érdemes nyomon követni tehát az eredményeket. Természetesen e-mailben is kiértesítjük a nyerteseket, akikkel leegyeztetjük a nyeremény kipostázását.

Hogy lehet megnyerni a főnyereményt?

A főnyereményért egyfelől szavazni kell a heti játékon legalább egyszer, másrészt be kell küldeni a saját szüléstörténetedet, amely legalább 1500 karakter. A játék végén egy szakmai zsűri kiválasztja a legjobb 5 történetet, amelyet a Babaszoba.hu Facebook-oldalán “versenyeztet meg” a rajongók között. A 48 óra alatt legtöbb Like-ot begyűjtő szüléstörténet viszi a fődíjat – az 1500 Pampers Active Baby Dry pelenkát.

Sosem volt ilyen könnyű pelust nyerni

Mivel csak a legjobbak versenyeznek a finisben, ezért érdemes minél szemléletesebben megírni, és igényesen elkészíteni a szüléstörténet pályázatot! (A szöveget a szavazás után megjelenő ablakban is elküldheted, de e-mailben is eljuttathatod hozzánk az [email protected] e-mail címre. A levél tárgyába írd be: Szüléstörténet.

A játék keretein belül most még nagyobb fókuszt kap a babaápolás téma. Kövesd figyelemmel az ezzel kapcsolatos hasznos cikkeinket! A témában Mádai Vivien is a segítségünkre lesz. Személyes élményeivel és tanácsaival színesíti a babás, kisgyermekes cikkarzenálunkat.

Játssz velünk Te is! Szavazz, írd meg, és vidd el a peluskupacok egyikét!

A játék részletes feltételeit, a nyereményjáték szabályzatot itt olvashatod