Baba

Mit játszik a Rák?

Érzékeny alkat lévén lehetőleg kerüli a vadulós játékokat, a verekedést.
2011. Április 27.

Gyerek horoszkóp: Rák

Főként az olyan gyerekek társaságát kedveli, akik hozzá hasonlóan a szelídebb, csöndesebb tevékenységeket részesítik előnyben. Szívesen babázhat, odaadóan gondozhatja játék állatkáit, főzőcskézhet babakonyhájában – akár még akkor is, ha fiú. Foci vagy rohangálás helyett inkább sétál, homokvárat épít, homokpogácsákat készít, rajzol, vagy elmerül egy szép képeskönyvben.

Mivel fantáziája fejlett, nagy gyönyörűségét lelheti a szerepjátékokban és a mesékben. A családi történeteket is roppant érdeklődéssel hallgathatja, és általában ritkán unja el a családi fényképalbumok nézegetését.

Igen fontos számára a családtagjaival közös időtöltés, a kiszámítható napirend. Mivel kényelemszerető, érdemes fokozott figyelmet fordítani arra, hogy eleget mozogjon. Célravezető megoldás lehet, ha vízközelben tartózkodhat, pancsolhat, úszhat. Eleinte talán idegenkedni fog az ismeretlen közegtől, hiszen igen óvatos – ez esetben semmiképp sem szabad erőltetni, hogy viselkedjék bátran! Időt kell adni neki, hogy megbarátkozzék a számára új helyzettel, mint minden más téren is.

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Kismama magazin