Baba

Milyen lehet a boldogság illata?

A modern életvitel rohanó hétköznapjaiból menekülve 5-ből 4-en (az emberek 81 szazaléka) szeretnének több időt a szabadban tölteni.
2017. November 10.

Sűrű, sokszor kaotikus időbeosztásunk ezt nem mindig teszi lehetővé, azonban a Lenor új termékcsaládja egy könnyen elérhető megoldást kínál.

Olyan hosszan tartó és friss illattal járja át a ruhákat, amely segít egy-egy értékes pillanatra kizökkenni a mindennapos rohanásból. Mivel az emberek 70%-a lát összefüggést a friss illatú ruhák és a boldogság érzése között, ezért nincs is más dolgunk, mint hagyni, hogy a Lenor új Inspired by Nature termékcsaládjának hosszan tartó, természet ihlette illatai magukkal ragadják érzékeinket!

Napjaink túlhajszolt világa

A Lenor legfrissebb felmérése szerint* a mindennapok kihívásai bizony mély nyomokat hagynak bennünk.Az emberek több mint fele (51%) állítja, hogy a hosszú munkaidő – mint a nap legstresszesebb része – a rosszkedv egyik legfőbb előidézője. Márpedig a munkával töltött idő hossza sajnos nem mutat rövidülő tendenciát. A lakosság több mint fele (56%) jelenleg 8 óránál is többet dolgozik, míg 5-ből 1 ember (19%) tizenegy óránál is több időt tölt munkával naponta. Ez pedig azt jelenti, hogy ha egy átlagos munkanap 8 órás, akkor évente 96 napot dolgozik ingyen! Ezek alapján nem meglepő, hogy a lakosság több mint fele (52%) stresszesnek érzi magát.

Vissza a természetbe

Stresszes pillanatokban az emberek 68%-a tekint ki az ablakon át a szabadba, hogy visszanyerje lelkének nyugalmát és egyensúlyát. A Lenor illattervezője, Kristof Vandongen szerint “Az illatok képesek kiszakítani bennünket a rohanó hétköznapok szürkeségéből egy nyugodt pillanatra, ahol csak mi és a természet létezünk. A Lenor szakértői olyan új, hosszan tartó illatokat alkottak meg, amelyeket a természet inspirált. Így ruháink által, egész nap magunkon hordhatjuk a természet frissességét. Ruháink friss illata képes bennünket jobb kedvre deríteni: a megkérdezettek 81%-a igyekszik friss illatúvá varázsolni ruháit, míg 3-ból 2-en (70%) nyilatkozták, hogy a természetet idéző, frissességet árasztó tárgyak hozzásegítik őket nyugalmunk megőrzéséhez.”

Lépj hátra és lazulj el a Lenor segítségével!

A három leggyakrabban emlegetett hely, ahol nyugalom és boldogság vesz körbe bennünket: a tengerpart (70%), egy kert (62%) és az otthonunk (59%).

  • Lenor Inspired by Nature mélytengeri ásványokkal: nyugalmat árasztó, akvatikus fejillattal rendelkező aroma
  • Lenor Inspired by Nature selyemakác virággal: a perzsa selyemakác élénkítő, mézes illatával, meleg és kényeztető fás elemekkel
  • Lenor Inspired by Nature shea vajjal: az afrikai shea fa tápláló termése inspirálta. A fehér pézsma és a borostyán bársonyos, gazdag illatával öleli körbe a ruhákat

A Lenor Inspired by Nature termékcsalád három egyedi illata a mélytengeri ásványok, a selyemakác és a shea vaj tulajdonságaival idézi fel ezeknek a nyugalmas tereknek a hangulatát. Lépjen ki a mindennapok nyüzsgéséből és élje át a nyugalom és a hosszan tartó frissesség jóleső érzését!

Kapcsolódó cikkeink:

  • Mit milyen gyakran érdemes mosni?
  • Mosó Masa babázik