Baba

Miért szeretem a hordozót?

Olvasónk kedvenc babaholmija a hordozókendő. Elmeséli, hogy miért.
2013. Február 06.

Az én választásom a mejtajra esett, erra az egyszerre tradicionális és modern hordozóra, amelyben a biztonság és a melegség ötvöződik az egyszerűséggel és mi tagadás, a szépséggel is. Nem ez az elsődleges szempont, mégsem elhanyagolható, hogy amiben hordozunk, tükrözze stílusunkat, egyéniségünket is.

Végignézve a magyar piacot, a felhozatal elég változatos mind a forma, mind a minőség vagy akár az ár tekintetében is. A választásnál figyelembe kell venni, milyen anyagból készül a mejtaj (lehetőleg sávoly legyen), mennyire kényelmes (vannak-e párnázott részei?), elég erős-e varrás, milyen széles a terpesz. Vannak kritériumok, amelyeket ránézés alapján is meg lehet állapítani, de a legjobb, ha kipróbálod, ehhez hordozóházak, hordozóklubok állnak rendelkezésre. Nekem a Gremese hordozó vált be. Mióta kipróbáltam, nem volt nap, hogy ne használtuk volna séta közben, kirándulás vagy éppen altatás alkalmával. Amikor már minden más módszer csődöt mondott, felveszem, és elhalkul a világ, megnyugszik a biztonságot jelentő karjaim között, test-közelben.

Hordozással nem kényezteted el a babádat, csak a lehető legszeretetteljesebb módját választod annak, hogy megismerje a világot, így már nem is lesz számára félelmetes, hiszen pajzsként veszi körül a tested. Ne hagyd elveszni ezt az élményt, könnyítsd meg a hétköznapokat, és hordozz boldogan, elégedetten, ahogy én is!

nki Edina