Baba

Már személyesen is kérhetsz segítséget!

Ha szoptatási problémád, kérdésed van, vagy szeretnél előre felkészülni a baba fogadására, most már nem csak írásban kérdezhetsz a babaszoba szakértőjétől.
2012. Február 02.

2012. január elsejétől új szolgáltatással bővült a G1 Intézet profilja. A női egészségközpontként közkedveltté vált intézményben hétfőn, szerdán és pénteken 9 és 12 óra között fogadja előzetes bejelentkezés alapján a pácienseket W. Ungváry Renáta laktációs szaktanácsadó IBCLC, akinek itt a babaszobán is tehettek fel kérdéseket január hónapban például a szoptatás és fogyás összeegyeztethetőségéről.

Korábbi válaszai között pedig itt böngészhettek.

A G1 Intézetben személyes találkozásra is van lehetőség, ami bizonyos problémák esetében elősegíti a hatékony megoldást, ilyen például a mellgyulladás, vagy az, ha kisebesedik a mellbimbó, esetleg fájdalmas a szoptatás, ha nem gyarapodik megfelelően a kisbaba, ha szeretnéd hatékonyan emelni a tejmennyiséget, de bármit teszel, az eredmény elmarad. Körültekintően kell eljárni akkor is, ha a baba már kap tápszert, és szeretnél visszatérni a szoptatásra, illetve ha krónikus betegség mellett szeretnél szoptatni. A helyszínen szükség esetén más szakterületek orvosainak a bevonására, illetve laborvizsgálatok elvégzésére is lehetőség van.