Baba

Kreatív ötletek karácsonyra

December 24-e közeledtével egyre nagyobb a gyomrunkban a gombóc. Főleg, ha azon gondolkozunk, hogyan tehetnék idén is különlegessé a karácsonyt és a fa alatt rejtőző ajándékokat, anélkül, hogy egy világkörüli utazás költségeit vennénk a nyakunkba.
2011. December 12.

A nemrégiben indult MosolyMűhely nem csak egy újabb családi fotós stúdió. A különleges képek mellé a Műhely olyan kreatív öltetekkel készít egyedi fotókkal ellátott tárgyakat, mellyel ebben a párosításban és formában még nem találkoztunk. A MosolyMűhely csak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek minden egyes tagjának a fejlesztők (köztük anyukák) maguk is örülnének, és amelyek kuriózumok vagy hiánypótlók a piacon. Ezért döntöttünk úgy, hogy az alábbi mustránkban az ő portékáikat mutatjuk be.

Kreatív ötletek karácsonyra

Kerek vásznak

A Műhely saját logójától ihletett gömbölyded vásznai pajkosak és gyönyörűek, stílustól függetlenül, minden otthonban megtalálják a helyüket! Családi körben leugranak a falról!

MOSOLY MOZI

Szeretnéd, ha az emlékezetes videofelvételeid nem csak a telefonodban és a fényképezőgép memóriakártyáján lapulnának? Csináltass MosolyMozit!

A videókamerával rendelkező családok számára állandó fejfájást okoz, hogy vajon hogyan tehetnék emészthetővé és élvezhetővé azt a rengeteg családi felvételt, melyet az idők során felhalmoztak. A Műhely kiváló animációban és rövidfilm-gyártásban jártas szakemberei érzékeny és odafigyelő szemmel értelmezik újra a családi felvételeket, vágják, szerkesztik, animálják, zenével fűszerezik, fotókkal frissítik és tálalják néhol nevettető, néhol könnyfakasztó formában. A MosolyMozi karácsonyra és születésnapra is emlékezetes ajándék, mely garantáltan hosszú ideig a családi és baráti összejövetelek visszatérő programpontja lesz.

Határidőnapló

Ez a mutatós határidőnapló egy iparművész-formatervező csapattal együttműködésben készül, közepére egy számunkra kedves fényképet kérhetünk – egy nevető arcocska, egy kis talp, egy szerető szempár. A textil-borítású könyv síkjába ékelt saját fotók igazi műalkotásként érvényesülnek. Magát a határidőnaplót is kedves grafikai elemekkel látták el, ne legyenek olyan szürkék a hétköznapok. Érdekessége még, hogy nem csak a beékelt fotók, hanem az egész belső tartalma cserélhető – éveken keresztül megtartható a borító, csak az ügyesen belefűzött naptárat kell évről évre újra cserélni, sőt ha nem naptárra csak jegyzetfüzetre van szükség: sima, vonalas és kockás belsővel is rendelhető. Két méretben és több színben kérhető.

Kreatív ötletek karácsonyra

Egyedi fényképes ékszerek

A Vadjutka (www.vadjutka.hu) ékszerek készítőjével, Wild Judittal karöltve, a MosolyMűhely személyes fotókkal készült ékszerekkel rukkolt elő. A vintage hangulatú kollekció tagjai között fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok sorakoznak. Ám azok se ijedjenek meg, akik számára túl direkt lenne szerettük fényképét a fülükben, vagy kezükön hordani. Ők, az ékszereket apróbb részletekkel is elkészíttethetik: egy apró kézzel, talpacskával vagy akár egy mosollyal.

Kreatív ötletek karácsonyra

Képkeretek

A Műhely saját gyártású képkereteit javíthatatlan romantikusoknak ajánljuk. Méretük és színük választható, a különböző modelleket és színeket ötvözve, sokaságban mutatnak igazán szépen a falon.

Kreatív ötletek karácsonyra

Kreatív ötletek karácsonyra

Felhőforma montázs

Klasszikus, meleg hangulatú fát használnak ehhez az extravagáns formához, s a hatás nem marad el. Elsöprően tetszetős design, párját ritkító fotókkal!

Emléket a fa alá

A digitális fotózás korában ritkán szánunk időt és energiát arra, hogy kiválogassuk a jobban elkapott pillanatokat, papírképet csináltassunk belőlük, esetleg még be is keretezzük. Kreatív ötletek karácsonyra

A fényképezés a hétköznapjaink része lett, ami jó is, hiszen nem lehet ott minden fontos vagy éppen vicces pillanatnál egy profi fotós. De néha jó kiemelkedni ebből, rangot adni a fotóknak, a pillanatoknak, hogy valóban maradandó emlékké válhassanak. A MosolyMűhely ízléses ajándékkártyájával akár fotózással is meglephetjük a családot.