Baba

Kreatív ajándékötletek

December 24. közeledtével egyre nagyobb a gyomrunkban a gombóc. Legalábbis egyesekében, akik mint minden évben, most is azon gondolkoznak, hogyan tehetnék idén is különlegessé és emlékezetessé a karácsonyt.
2012. December 12.

A nemrégiben indult MosolyMűhely nem csak egy újabb családi fotós stúdió. A fotózás mellett a Műhely olyan kreatív öltetekkel készít egyedi fotókkal ellátott tárgyakat, amilyenekkel ebben a párosításban és formában még nem találkoztunk. A Műhely csak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek minden egyes tagjának a fejlesztők maguk is örülnének, és amelyek kuriózumok vagy hiánypótlók a piacon. Ezért döntöttünk úgy, hogy az alábbi mustránkban az ő portékáikat mutatjuk be.

MiniMonet – avagy éljenek soká a gyermekinkben lakozó művészek!

A gyermeki műalkotások legalább annyira különlegesek és értékesek, mint maguk az alkotók, ne hagyjuk őket fiókok és mappák mélyen megfakulni! A MosolyMűhely most induló MiniMonet nevű szolgáltatásával épp ebben segít: megőrizni a gyermekrajzokat, festményeket és egyúttal maradandó emléktárgyat készíteni belőlük. Bővebb információ:www.mosolymuhely.hu/hu/szolgaltatasok/

Kerek vásznak

A gömbölyded vásznakat a MosolyMűhely saját gyermekeként tartja számon, pajkosak és gyönyörűek, stílustól függetlenül minden otthonban megtalálják a helyüket! Családi körben leugranak a falról! Különböző méretekben rendelhető (30 cm és 120 cm átmérő között).

Kreatív ajándékötletek

Határidőnapló

A MosolyMűhely egy iparművész-formatervező csapattal együttműködésben készíti ezt a mutatós határidőnaplót, melynek közepére szeretteink fényképét képzelhetjük. A dizájn elegáns, letisztult és mégis különleges. A textilborítású könyv síkjába ékelt saját fotók igazi műalkotásként érvényesülnek. Magát a határidőnaplót is kedves grafikai elemekkel látták el, hogy ne legyenek olyan szürkék a hétköznapok. Érdekessége még, hogy nemcsak a beékelt fotók, hanem az egész belső tartalma cserélhető – éveken keresztül megtartható a borító, csak az ügyesen belefűzött naptárt kell évről évre újra cserélni. Sőt ha nem naptárra, csak jegyzetfüzetre van szükség, sima, vonalas és kockás belsővel is rendelhető. Két méretben (14 cm és 20 x 20 cm) és több színben kérhető.

Kreatív ajándékötletek

Egyedi fényképes ékszerek

A Vadjutka (www.vadjutka.hu) ékszerek készítőjével, Wild Judittal karöltve a MosolyMűhely olyan ékszerekkel rukkolt elő, melyeket a Műhely fényképei inspirálnak. A személyes fotókkal készült ékszerek hangulata egyedi, hűen tükrözik Vadjutka különleges világát. A vintage hangulatú kollekció tagjai között fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok sorakoznak. Ám azok se ijedjenek meg, akik számára túl direkt lenne szeretteik fényképét a fülükben vagy kezükön hordani. Ők az ékszereket apróbb részletekkel is elkészíttethetik: egy apró kézzel, talpacskával vagy akár egy mosollyal.

Kreatív ajándékötletek

Naptárok

A Műhely saját tervezésű és szerkesztésű naptárjai nem csak könnyfakasztó ajándékok, de saját lakásunk ékes díszeivé is válnak, a vendégek mind megirigyelik majd, s az év végeztével a családi emlékek sorába állnak. Az alkotók itt is figyeltek a letisztult, elegáns dizájnra, sőt még arra is, hogy legyen hely a naptárban a saját jegyzeteinknek is.

Kreatív ajándékötletek

Felhőforma montázs

Klasszikus, meleg hangulatú fát használnak ehhez az extravagáns formához, s a hatás nem marad el. Elsöprően tetszetős dizájn, páratlan szépségű fotókkal!

Kreatív ajándékötletek

Kreatív ajándékötletek

MOSOLYMOZI – Új értelmet nyer a családi videózás!

A videokamerával rendelkező családok számára állandó fejfájást okoz, hogyan tehetnék emészthetővé és élvezhetővé azt a rengeteg családi felvételt, melyet az idők során felhalmoztak. A MosolyMűhely új szolgáltatása nekik nyújt segítséget. A MosolyMűhely hiánypótló MosolyMozi szolgáltatása személyes konzultáció után kéthetes intenzív munkával előre egyeztetett hosszúságú rövidfilmet varázsol a sok-sok órányi nyersanyagból, hogy az első lépések, szavak vagy fellépések ne csak a polcok lakói legyenek, és a legszebb pillanatokra valóban örökké élőképpel is emlékezhessünk. A Műhely animációban és rövidfilmgyártásban jártas szakemberei érzékeny és odafigyelő szemmel értelmezik újra a családi felvételeket, vágják, szerkesztik, animálják, zenével fűszerezik, fotókkal frissítik és tálalják őket néhol nevettető, néhol könnyfakasztó formában. A MosolyMozi karácsonyra és születésnapra is emlékezetes ajándék, garantáltan hosszú ideig visszatérő programpont lesz a családi és baráti összejöveteleken.