Baba

Egy méregről akarta elnevezni a gyerekét

Néhány név már annyira bizarr, hogy el sem hisszük, hogy tényleg így neveznek el gyerekeket. Egy anya viszont olyan neveket választott az ikreinek, ami tényleg felfoghatatlan.
2016. Május 17.

Egy wales-i édesanya Cianidnak és Prédikátornak akarta elnevezni születendő gyermekeit, úgy gondolta, a Cianidnak kifejezetten pozitív kicsengése van. Ez a méreg végzett Hitlerrel és hűséges követőjével, Joseph Goebbels-szel is – írja a Metro.

Az őrült nő úgy gondolta, neki van igaza, annak ellenére, hogy Eleanor King bírónő megállapította, ez a név a jövőben érzelmi károsodást okozhat a kislánynál.

A most 8 hónapos ikrek egyébként nemi erőszak által fogantak. Nevelőszülőkhöz kerültek, ahol három féltestvérükkel élnek együtt. Édesanyjuk mentális betegséggel küzd, drog- és alkoholproblémái vannak. Az ügy a Brit Fellebbviteli Bíróság elé került, még mielőtt az édesanya beregisztráltathatta volna a neveket.

“Ez azon ritka esetek egyike volt, amikor meg kellett védeni a kislányt az érzelmi sérüléstől” – mondta King. A bíróság úgy vélte, a Prédikátor nem annyira rossz név, de végül Eleanor King bírónő úgy döntött az ikrek érdekében, hogy a féltestvéreik nevezhetik el őket.

A cikk forrása itt.

Névadási érdekességek:

  • Jöhetnek az Ompolyok és a Dzsesszikák? – Névadási útmutató
  • Keresd meg a legszebb nevet!
  • A sztárcsemeték neve divatot csinál!
  • Mégse ez legyen a gyerek neve!