Baba

David Beckham is ettől gyógyul!

A homeopátia nem csak a szupermamik és ezoszülők között talál elfogadásra! Számtalan celeb és fajsúlyos közismert személyiség él vele.
2011. Augusztus 18.

Dana Ullman könyve: A homeopátia forradalma című könyve izgalmas olvasmány, ha többet akarsz tudni a gyógymódról. Nézzük csak, kikről van szó!

Teréz anya, Charles Darwin, Mahatma Gandhi, David Beckham, Martina Navratilova, Boris Becker, Ludwig von Beethoven, Frédéric Chopin, Sir Yehudi Menuhin, Cher, Tina Turner, Paul McCartney, George Harrison, Annie Lennox, Axl Rose, Marlene Dietrich, John Wayne, Catherine Zeta-Jones, Pamela Anderson, Jane Seymour, Jennifer Aniston és Orlando Bloom is a homeopátiát választja.

A könyv elmeséli történeteiket, és mellette számos homeopátiával kapcsolatos kérdésre válaszol, tudományos igényességgel, szórakoztató stílusban. Dana Ullman a XIX. századi orvoslástól a XXI. századi tudományos homeopátiáig kíséri az olvasót.

David Beckham is ettől gyógyul!

A tartalomból:

– Hogyan működik a homeopátia?

– Mivel magyarázható a homeopátiával szemben tanúsított előítélet és lejárató magatartás?

– Az irodalom nagyjai

– Szupersztár sportolók

– Orvosok és természettudósok

– Színházi, televíziós és filmes hírességek, homeopátiát használó sztárok

– Zenészek

– Művészek és divattervezők

– Politikusok és békeharcosok

– Vállalatvezetők és homeopátiát támogató mecénások

– Királyok gyógyítása

– Az egyház és a vallási vezetők

A szerzőről:

Dana Ullman a homeopátia legismertebb szószólója az Egyesült Államokban. Megalapította a Homeopathic Educational Services-t, amely az USA legnagyobb homeopátiás kiadója és forgalmazója. Számos vezető orvosi tankönyvbe írt fejezetet a homeopátiás gyógyításról gyakorló orvosok számára.

Különböző intézményekkel működött együtt a természetgyógyászattal kapcsolatos szabályozás megváltoztatása érdekében. Konzulensi munkát végzett az ENSZ Egészségügyi Világszervezeténél, a WHO-nál.

Többet szeretnél tudni a szelíd gyógymódról! Akkor neked szólnak homeopátiáról szóló cikkeink!