Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Csodálatos anyakezekFélmillió forintos ékszer ragyoghat az ország legszebb női kezén

2011. szeptember 12.

Forrás: babaszoba.hu

Simogat, dédelget, ölel, főz, mos, mosogat, ruhát hajtogat. Ezt mind tudja. Ráadásul még szép is? Mérettesd meg magad!

Mautner Zsófia gasztroblogger keze Nánási Pál fotóján


A kezet a női szépség egyik leghatásosabb kifejezőeszközének tartják. Egy gyertyafényes vacsoránál például kifejezetten reflektorfénybe kerülhet annak állapota, ápoltsága. Emellett a kezünkkel simogatjuk meg a számunkra legkedvesebbeket, öleljük a gyerekeinket, ugyanakkor a mindennapi munka, a bevásárlás, a főzés-mosogatás közben folyamatos terhelésnek tesszük ki. Nem mindegy, teszünk-e a szépségért valamit. Ha nevezel és nyersz, az már fél siker!

Küldj egy fotót a kezedről!

2011. szeptember 8. és október 20. között a www.tunderszepkezek.hu weboldalra tölthetik fel fotóikat azok a nők, akik büszkék a kezükre, és szeretnének részt venni a Jar Tündérszép kezek versenyen. A honlapra látogatók szeptember 29. és október 20. között szavazhatnak a képekre, és a szavazás ideje alatt legtöbb voksot szerző 10 versenyző 1-1 évre elegendő Jar Dermaprotect mosogatószert kap ajándékba. A szépségverseny zsűrije - Réz András esztéta, Rötzer Éva kéz-és lábápoló szakértő és szakoktató, valamint Jaksity Kata műsorvezető - ezen tíz fotó közül választja ki a legszebb kezet, amelynek tulajdonosa a cím mellé félmillió forintos ékszervásárlási utalványt kap. Ha kíváncsi vagy azokra a csodálatos képekre, melyeket Nánási Pál fotóművesz készített híres nők kezéről, éredemes ellátogatni a Westend City Centerbe, ahol az összes képet kiállították.

Hozzászólások

Így aludhat jobban a baba

Ha a baba boldog és kiegyensúlyozott, az édesanyja is az - ez az összefüggés pedig fordítva is fennáll.

Biztonságos, pihentető éjszaka a babáddal? Rajtad is áll!

Tudtad, hogy az alvási környezet megfelelő kialakítása nagyban befolyásolhatja babád alvását, ezzel együtt pedig a te éjszakádat is? Hol és hogyan érdemes altatni, hogy mindenkinek komfortos legyen?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések