Baba

Csinosítsd a szandálodat!

Ha szeretsz alkotni, és csinos, trendi cuccokra is vágysz, csak néhány ügyes kis szerszámot kell beszerezned ahhoz, hogy az egész család szandálkészleteit feldobd.
2011. Június 18.

Az idei nyári szezon legdivatosabb lábbelijei az ékszerekkel, strasszokkal és egyéb elbűvölő kiegészítőkkel dekorált szandálok. Ezeket a csinos cipőket pirkadattól alkonyatig számos alkalommal viselheted, legyen szó strandról, vagy nyár esti összejövetelekről. Az egyedi, divatos szandál elkészítéséhez nem kell mást tenned, mint vásárolni néhány egyszerű pántos lábbelit, majd kidíszíteni őket különféle dekorációs kellékekkel ragasztópisztoly segítségével.

Csinosítsd a szandálodat!

Szükséges szerszámok és tartozékok:

Ragasztópisztoly és magas hőmérsékleten használható színtelen ragasztórúd (7mm)

2 db pántos bőr szandál

Díszek: Metálfényű bársony szalag, ami olyan széles, mint a szandál pántja, amit dekorálni szeretnél

Hímzett kis tükrök, és egyéb flitter dekorációk

Csésze alakú flitterek

Lapos hátoldalú strasszok

A díszek összeragasztása és felhelyezése

A ragasztópisztolyba helyezd bele a 7 mm hosszú színtelen ragasztó rudat, majd tegyél egy kis ragasztót a csésze alakú flitter közepére, és nyomd rá a lapos hátoldalú strasszot. Majd tegyél egy másik pötty ragasztót a hímzett kistükörre, és ragaszd rá a csésze alakú flittert. Ebből a díszből még két darabot állíts így össze.Ragaszd az első díszt középre, a szandál T-vonalának tetejére, ezután ragaszd oda a másik két dekorációt is a középső két oldalára.

Csinosítsd a szandálodat!

További ötletek

A ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével rögzíts kis négyzet alakú csiszolt, lapos hátoldalú köveket a szandál keresztpántjára, és illessz virág alakú, lapos hátoldalú köveket a T-vonalra.A régi idők stílusát idéző szandál elkészítéséhez ragassz antik, fényes csipkét a keresztpántokra, majd fűzd át a csipkét a szandál T-vonalának tetején a hurok alatt. A T-vonal közepére rögzíts dekoratív, jó tartású textilrózsát.

Forrás: Pressinform Kft.