Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Baba a MÉRLEG jegyében(IX. 23. - X. 23.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2017. szeptember 28.

Forrás: Kismama magazin

Kedvességével, bájos egyéniségével könnyedén elbűvöli környezetét, és általában gyorsan meg is tanulja, hogyan használhatja ezt céljainak eléréséhez.

Mérleg baba


Ha az egyik szülőnél nem ér el eredményt, akkor a másikat vagy a nagyszülőket veszi ostrom alá, épp ezért esetében különösen fontos, hogy a családban élő felnőttek igyekezzenek őt egységes elvek szerint nevelgetni.
A kis Mérleg szellemileg nyitott, kíváncsi, ugyanakkor kissé kényelmes is, a tanuláshoz az átlagosnál több biztatást, nógatást igényelhet. Önbizalmát és tettvágyát növelheti, ha rendszeresen kap pozitív visszajelzést teljesítményeivel kapcsolatban. Fogékony a szépség, a művészetek iránt - ha mód van rá, lehetőséget kell teremteni ahhoz, hogy e téren is sokoldalúan kipróbálhassa magát.
A Mérleg-szülött általában kerüli a nyílt állásfoglalást, ezért ajánlatos kicsi korától kezdve bizonyos döntéslehetőségeket adni neki, valamint finoman arra ösztönözni, hogy véleményét merje megfogalmazni és kimondani.

Hozzászólások

Babakötvénnyel gyermekeink jövője kényelmesen előfinanszírozható

Amikor fiatalon családalapításra gondolunk, vagy először kerül szóba párunkkal a gyerekvállalás, ritkán jut eszünkbe, hogy a gyerekek milyen gyorsan felnőnek.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések