Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A baba első karácsonyi ajándékaMit kapjon a pici? (születéstől egy éves korig)

Szerző: Sződy Judit

2012. december 3.

Forrás: babaszoba.hu

Nem utolsó élmény, amikor ráébredsz: mostantól a karácsony a leginkább a gyerekedről fog szólni. Talán a lakás díszei is mások lesznek, mint eddig. Ami a fa alá kerül, biztosan! Segítünk választani.

Az első barátok

Az újszülött számára az egész világ újdonságnak számít. Nem könnyű ekkora élménydömpingben különleges újdonsággal előrukkolni. Talán az a legjobb, ha olyasmit kap, ami ebben a változó világban az állandóságot jelenti. Ezeket a kedves kis méhecskéket a kiságy rácsára, a hordozó ülésére, vagy a babakocsi peremére is rögzítheted, így mindig a babával lehetnek első barátai. Az újszülött fókusztávolsága 25-30 centi, tehát ebben a távolságban látja őket a legjobban.

Ringatózva

A ringatás már a pocakodban is megnyugtatta a picit, miután megszületett, továbbra is az első számú kedvenc maradt. Talán nem is sejted, hány kilométert járkáltál már vele föl -alá a lakásban. Ha már tud ülni a babád, éppen ideje, hogy kapjon egy biztonságos babahintát.

A zene kell!

Megjelent Palya Bea Altatok című cédéje, könyv melléklettel. Hivatalosan könyv, cédé melléklettel, de úgy gondolom, a babádnak a zene fontosabb. A különleges dalok a világ sok tájának zenei kincséből táplálkoznak, ez éppen a pici baba ízlésének való, aki ebben a korban még nemzetközi nyelven beszélget. Ha élőben is meghallgatnád, december 9-én megteheted a Művészetek Palotájában!
100% boldogság - Bepahnten nyereményjáték

Hozzászólások

Anyatej fejés kényelmesen (X)

A Philips AVENT több mint 30 éve támogat, hogy a legjobbat adhasd kisbabádnak.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések