Baba

Tedd felejthetetlenné babád első szülinapját!

A baba életének első éveiben nagyon sok örömteli pillanatot oszt meg velünk! A Fisher-Price most egy külön weboldallal segít Neked abban, hogy a lehető legtöbbet kihozd gyermeked első szülinapjából és olyan egyedivé varázsold, mint Ő maga.
2015. Május 13.

Az egy éves gyerekek a lehető legjobbat érdemlik, ha játékokról van szó, a Fisher-Price pedig olyan játékokat alkot, melyek fokozzák a kíváncsiságot, fejlesztik a képzelőerőt, szem előtt tartva a baba fejlődését, hogy Te még inkább az együtt töltött értékes percekre koncentrálhass.

Kényeztesd el gyermeked a nagy napon! Rengeteg mókás játék közül választhatsz, melyekkel örömteli pillanatokat varázsolhatsz. A Fisher-Price segít minden egyes lépésben, hogy a legtökéletesebb első szülinapot tudja megszervezni.

A Fisher-Price két jól ismert márkájával (Little People és Kacagj és Fejlődj!) igyekszik segíteni gyermeked ideális fejlődésében.

A játékok közvetlenül fejlesztik a problémamegoldó készséget és a kreatív gondolkodást, így jó alapot teremtenek a későbbiekben az olvasás és szövegértés elősegítésében. A baba első játékainak kiválasztásánál érdemes ezt is figyelembe venni.

A Little People világa a legkisebb tipegőknek lett kialakítva, ideális fejlesztőjátékok, hiszen azok erősítik a szociális készségeket, és megtanítják a szerepjátékokat. Fedezd fel a tipegőknek való játékkészletek széles választékát, és válassz egy kedvencet közülük saját gyermeked számára, vagy másoknak szánt tökéletes ajándékként.

A Fisher-Price Kacagj és Fejlődj! termékek közt már elérhetők olyan játékok, melyek rendelkeznek az úgynevezett Intelligens fokozatok funkcióval, mely követi gyermeked fejlődési fázisait. Az Intelligens fokozatok technológia lényege, hogy a gyermekek fejlődési szakaszához igazítva választhatja ki a legmegfelelőbb tanító tartalmat.

Tedd felejthetetlenné babád első szülinapját!

Látogass el a Fisher-Price Boldog Első Szülinapot weboldalra, ahol további információkat találhatsz a termékekről, ingyenesen letölthető kiegészítők, dekorációk és tippek várjnak, hogy felejthetetlenné tedd a babád első szülinapját!