Baba

Megérkezett az ősz! 3 + 1 szuper turkálót ajánlunk

Amikor jön az évszakváltás, lehűl a levegő, ránézel csemetéd ruhatárára, nyitott kis szandáljából kiintegető csupasz lábujjaira, és megállapítod: nincs egy rongya sem, amit rá adhatnál. Bemutatunk most négy szuper lelőhelyet!
2011. Október 14.

Háda a Keletinél

Bizonyára sokan ismerik, igazi aranybánya. Tulajdonképpen tetőtől talpig felruházhatod a gyereket, és a legdrágább darabok sem ürítik ki pénztárcádat.1500 forintért már overallt is vettem ott, jó minőségű, hibátlan, márkás darabot.Aki a közelben lakik, jól teszi, ha többször is benéz, mert folyamatosan frissítik az árukészletet.A kabátok, nadrágok, overallok darabárasak, de vannak kilós kosarak is bodyknak, pólóknak, pizsamáknak, kiegészítőknek.

Cím: Budapest VII., Thököly u. 9.

A Háda Kft. összes boltjának listája itt!

Kócbaba

Turkálóban nem csak azért vásárálok, mert olcsóbban juthatok hozzá az amúgy is két nap alatt elrongyolódó, elkoszolódó és nem utolsósorban akár egy éjszaka alatt túl kicsivé váló darabokhoz, hanem azért is, mert hiába lehet már egy csomó mindenhez hozzájutni itthon is, sajnos a babaruhák nagy részének mintája még mindig a végtelenül bugyuta fejű állatokra korlátozódik.

Ha telítődöm a bárgyú fejű medvékkel, akkor szoktam ellátogatni a Kócbabába.

Vidám, virágos, csíkos, nőies és igazán helyes kisfiús darabok vannak itt darabáron.

Nem tarozik a kifejezetten olcsó kategóriába, de innen még ajándékot vinni sem ciki.GAP, Zara, Monsoon, meg amit akartok. Az akciós kosárban meg néha csudaszép habos új bodykat is ki lehet fogni. Jó minőségű használt cipőket is találhatsz, érdemes benézni.

Mi a szösz

Meglepően aprócska zug a Németvölgyi úton. De amilyen aprócska, olyan széles a választék.Ruhák, cipők, hordozóeszközök, játékok és babakocsik (!!!), elképesztően jó áron.Darabáras, inkább középkategóriásnak mondanám.

Cím: Budapest XII., Németvölgyi út 14.

+ 1 Pécsi vásár

Biztos mindenki látta a Macskajaj című filmet. Alapos előtanulmányozásra vall, hogy feleséget is a pécsi vásárba indulnak venni a főhősnek.

Nem véletlenül… Hiszen aki járt már ott, az tudja, hogy a pécsi vásárban tényleg MINDENT lehet kapni, így természetesen gyerekruhát is. A bolhapiaci részen nagymamák, anyukák árulják a féltve őrzött, jó állapotú, illatosra mosott, élére vasalt gyerekruhákat. Nagyságrendileg ötezer forintból meg lehet alapozni egy évszakot…

Itt találod a pécsi vásárok időpontját.