Egyéb

Köszöntsük futással a tavaszt!

Április 1-jén hét különböző táv rajtjához vár a Margitszigetre a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás. A tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményén együtt mozoghat az egész család, miközben futva is megismerhetitek Budapest legszebb részeit.
2012. Március 14.

1984-ben olasz kezdeményezésre indult az első Vivicittá futóverseny: a gyönyörű, de zsúfolt történelmi városok lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen az esemény neve: “Vivicittá – Éljen a város! Szeresd a várost!” A mozgalomhoz hamarosan New York, Lisszabon, Brüsszel, Barcelona és 1986-ban Budapest is csatlakozott.

Köszöntsük futással a tavaszt!

Ha szeretnél futni a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson Budapestért, számos táv közül választhatsz kondíciód, felkészültséged vagy kedved szerint.Az 1 kilométeres Családi Futáson együtt állhat rajthoz a család, a babakocsis kisbabákból a nagyszülőkig.A kezdők, a kisebbek és az idősebbek választhatják a Minicittát (3,2 km), vagy a Gyaloglást (3,2 km) is.Ha a kis távokból többet is vállalnál, figyelmedbe ajánljuk a Midicittá+ (6,2 km +3,2 km) lehetőségét.A hagyományos Vivicittát (12 km) és a Midicittát (6,2 km) a gyakorlottabbaknak ajánljuk.A tavaly debütált Telekom Vivicittá Félmaraton pedig a hosszabb távok kedvelőit várja.

Ünnepeljük együtt Budapestet!

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás idei két vidéki helyszíne Pécs (április 14.) és Szolnok (április 15.) lesz.

Bővebb információ: www.futanet.hu

Forrás: Budapest Sportiroda