Terhesség

Megjelent a Kismama magazin!

Egy lapszám, amelyet teljes egészében ti írtatok. Olvassátok el a legjobb történeteket a szoptatásról, szülésről, névadásról, fogyókúráról!
2012. December 20.

Címlapsztárunk Udvardi Zsuzsanna és Balázs, akik a Babaszoba szavazásán vitték el az első helyet. Zsuzsa egyébként írt is a lapba, mégpedig arról, hogy miként változtatták meg a gyerekei. Őszintén bevallja, hogy a harmadikkal mert végre bátor és szabad lenni.

Mindenki más történetet hozott. Eszter komplett összeállítást készített arról, hogy miként kell megszervezni a házimunkát gyerekkel, hogyan lesz ebédidőben meleg étel az asztalon, és mit is lehet kezdeni a maradékokkal. Sok remek receptet is kaptunk, kedvencünk a banános falat, amit nyugodt szívvel adhatunk a babáknak is.

Váratlan nehézségek is adódnak, számos tanulságos esetet osztottatok meg velünk. Mikor kell azonnal orvoshoz fordulni, és vajon érdemes-e étellel megtömni a durcás apróságot? Könnyeket csalt a szemünkbe a hősies küzdelem, amelyet Gábor folytatott a rákkal. Most már mindannyian azért fohászkodunk, hogy múljon el örökre ez a rossz kezdet, és maradjon a kicsi mindig egészséges.

Persze mindig maradnak slágertémák. Ezerféle módja van annak, hogy megosszátok a nagy hírt a párotokkal. Szüléstörténetek, gyerekszáj, na és a névadás. Megírtátok, hogy ki segített a szülés közben, és miért választottátok a dúlát, az orvost, a bábát, a hipnoszülést. Az apák se maradtak ki a közösségi lapszámból, számos megható történetet kaptunk róluk is. De küldtetek divatos kismamaruhát, trendi hordozót, sőt még farmerpelenkát is. Lapozzatok csak a 92. oldalra!